contacteer mij

Cas Meyer

Neem contact met mij op

Als u me wilt contacteren, kunt u me in [email protected], of voor mijn sociale media rekeningen Facebook (koffiemolentest24.nl), Twitter (koffiemolentest24), Google (koffiemolentest24), en Instagram (koffiemolentest24) bereiken.

Koffiemolentest 24 - het Dagelijkse Malen Als u in het leren hoe te om uw eigen koffiebonen te malen geinteresseerd bent, bent u aan de juiste plaats gekomen. Ik zou mijn ervaring willen delen en leren hoe te om mijn eigen koffiemolennen helemaal opnieuw te maken. Toen ik deze blog begon, had ik geen aanwijzing hoe te om een koffiemolen te maken, en ik wist ik één of ander soort machine zou moeten kopen. Aangezien ik niet in iets wilde investeren zal ik nooit (of zelfs ongeveer het weten) gebruiken, begon ik mijn eigen koffiemolen op Amazonië, en toen werd het ingewikkelder dan ik ooit dacht. Zo besliste ik mijn ervaring hier neer te schrijven. Mijn molen werd gemaakt van een goedkope aluminiumlegering, maar na het schoonmaken van het, was de molen nog breekbaar. Ik kon geen vervangingsdeel in de markt vinden, en ik heb veel tijd denkend over te kopen wat besteed.

Vraag altijd om mijn e-mail ([email protected]) in plaats van mijn persoonlijke e-mail. In bericht gebruikt de raad, altijd de naam „Koffiemolentest24“ in plaats van me. U kunt me op Google Plus als „Cas Koffiemolentest“ ook toevoegen. Het zou beter zijn dan het per e-mail versturen van me via mijn persoonlijke e-mail, die ik veronderstel slechts in het afval zou gaan.

Ik heb ook een Facebook-rekening: Cas Koffiemolentest. Ik zou u aan gelijkaardig willen uitnodigen deze pagina zodat zult u alle posten in één plaats krijgen en zult tot hen kunnen gemakkelijk toegang hebben wanneer u hen nodig hebt. Gelieve te gebruiken „als“ knoop. U kunt mijn blog voor updates ook volgen: Cas Koffiemolentest. Ik ben nog tijdens het toevoegen van inhoud voor u. Maar ik probeer zo nauwkeurig mogelijk mijn beste om te zijn. Ik hoop ik aan de hoge normen kan voldoen die al koffie geeks (en koffiekenners) verwachten! Als u denkt is deze pagina niet zo informatief aangezien u zou houden van, bent u welkom om een hieronder commentaar te verlaten.

Onze openingstijden