Heeft u tips over het gebruik van koffiemolens?

Cas Meyer

Als u het weet waar te dan te kijken zal ik niet hier het moeten beantwoorden. In deze blog die ik zou willen om u tonen hoe te om een koffiemolen te gebruiken. Dit is geen leerprogramma op hoe te om koffie te malen en er zijn verscheidene video's van me die hier roosteren:

Ik ben werkelijk gelukkig om u hier te zien aangezien het veel wordt gewaardeerd. Als u een koffiemolen wilt kopen en geinteresseerd in hoe te om het te gebruiken bent, zoek ik momenteel een zeer goede overeenkomst op CNC molens met het hand plaatsen, zodat ben zeker om het te controleren. Ik weet dat u kerels op me hebt gewacht om een artikel op de verschillen tussen van de machinekoffiemolen en hand molens te doen. Im Vergleich zu Goede Blender Kopen kann es aus diesem Grund auffällig förderlicher sein. In dit artikel zal ik de verschillen tussen twee behandelen en waarom ik over andere gebruik. Ik heb een affiniteit voor handkoffiemolennen. In mijn vorig artikel, toonde ik u hoe u een handkoffiemolen voor dezelfde prijs zoals een handmolens, maar voor minder dan honderd bokken kunt ongeveer kopen. De reden waarom ik handmolens over machines verkies is hoofdzakelijk toe te schrijven aan het feit dat de handmolens zeer vergevend zijn. Als de molens niet de gewenste koffiesmaak aanpassen, kunt u of de koffiepot schoonmaken of eenvoudig de machine verwijderen uit het fornuis en het beginnen opnieuw. Nu, is dit geen slecht ding, maar er zijn sommige dingen dat u van omzichtig zou moeten zijn wanneer het gebruiken van een machine: 1. Als de een machinemolens niet behoorlijk gekalibreerd zijn. De kaliberbepaling wordt gedaan door de fabrikant en door het eigen handboek van de fabrikant. Als u niet de instructies volgt, zal de koffie u brouwt te donkere manier zijn. Ook, als de koffiepot niet schoon is, zal de koffie veel donkerder zijn dan het zou moeten zijn. 2. De machinemolens hebben geen temperatuurcontrole. U kunt niet de temperatuur van de koffie werkelijk controleren. Het zal een weinig temperatuurstijging hebben maar als u heel wat koffie in de koffiepot toen krijgt zal de temperatuur waarschijnlijk hoog voor de rest van de dag blijven. U kunt, echter, de koffietemperatuur van het gebruikersmenu (of enkel uw telefoon app gebruiken als u in de V.S. bent) controleren. 3. De machinemolens maken geen vlot en verenigbaar malen. Das differenziert diesen Artikel ausdrücklich von sonstigen Produkten wie etwa koffiemolen. Dit is het resultaat van de machine die een bepaalde hoeveelheid koffie maken, maar al koffie niet maken. Ik ben altijd geinteresseerd in verschillende malen, en soms wil ik een perfect malen maar ik wil niet in lijn urenlang op het wachten. Zo zoek ik altijd naar sommige goedkope molens, die een perfecte koffie zouden maken. Het is niet gemakkelijk om goedkope molens te vinden, zodat doe ik wat onderzoek de laagste prijs krijgen die op Internet kan worden gevonden, en ik vond hier dit één. Dit men kost slechts 5 euro. Ik kocht het voor 2 euro en het werkt groot. Het is een eenvoudige machine, en het is klein. Het past werkelijk geen type van filter, maar dat is een kleine prijs om voor dat te betalen.