Wat is het grootste merk voor koffiemolens?

Cas Meyer

Ik kan niet u vertellen. Ik zou houden van u een goed antwoord te geven maar ik kan niet. Ik heb geen aanwijzing. Ik heb allerlei bloggen en forums en forums gelezen en ik heb geen antwoord aan dat gelezen. Het grootste merk is altijd een kwestie van persoonlijk advies. Voor me persoonlijk denk ik de beste molens degenen zijn die niet te duur zijn en die een goed mengsel en een grote kop van koffie hebben. Zij zijn goed voor het huis, werken zij goed thuis en voor koffiewinkels. Zo wat is de beste molen te kopen? Wij willen beste voor elke koffiewinkel vinden die wij bezoeken. In die betekenis vergelijken wij alle molens en wij willen geen verkeerd antwoord krijgen. Zo wat is het meest geschikt? De Beste Molen voor Elk Type van Koffie zal u kopen? U moet over uw koffiesmaak in termen van koffiemolennen en hun kosten denken. Voor de meeste koffiewinkels hebben zij de optie om een nieuwe molen of gebruikte te kopen. Dit betekent zij geld kunnen besparen door een zeer populaire, goede molen te gebruiken. Dit betekent ook dat zij comfortabeler zijn wanneer het over het ruilen van de molens voor nieuwe of om dezelfde molen opnieuw te worden komt. Als u een koffiemolen wilt kopen die minder duur is en met meer types van koffie kan worden gebruikt kunt u uw barista vragen als zij om het even welke uiteinden hebben. De molen kan van verschillende materialen zoals messing, aluminium, koper, staal, glas, enz. worden gemaakt. U kunt het goedkoper krijgen dan kopend een nieuwe molen in de meeste plaatsen. Zo moet u beslissen welk soort koffie gaat roosteren u. U kon voor het dure model gaan, of u kon op kosten besparen en goedkope krijgen. Ik zou u adviseren om een goedkope molen te gebruiken omdat het u oud zal duren. Als u een koffiemolen koopt die zeer zwaar is, zult u moeten ervoor zorgen dat de koffiemolen niet rond glijdt aangezien het moeilijk is op te slaan. Als de molen een glijdend deksel heeft, zal het moeilijk zijn schoon te maken als de molen vuil wordt. Zo, is het belangrijk om een deksel voor het te hebben. Folglich ist es vielleicht besser als Bevroren Fruit Blender. Ik houd van het idee van een koffiemolen maar mijn koffiemolennen zijn duur! Ik weet dat de beste optie voor me een kleine machine moet hebben, die heel wat koffie en toen grotere voor het maken van mijn latte en cappuccino maakt. Op dit moment zal ik mijn beste mijn handen op de beste goedkope molen doen krijgen voor het maken van espresso. Dit is ik gebruikte om mijn espresso te maken. Het is een Dafco G2. Im Kontrast zu koffiemolen ist es somit spürbar behilflicher. Dafco G2 komt in vier grootte: Klein, Middelgroot, Groot, Buitengewoon breed. Ik kreeg het voor de lage prijs van 5 Euro in België. U zult nodig hebben: het staalblad van 3,5 mm (1/2“), van 3,5 mm de boor, en een van a1/4“ beetje. Het is ook een Dafco gemerkt molen. In het beeld onder u zie een Dafco G2 die ik voor 3,5 Euro in België kocht. Het is geen originele molen, kocht ik het gebruikte voor een paar Euro. Het volgende beeld toont G2 en u kunt zien dat het een klein groter beetje is. Dafco G2 komt met een aluminiumplaat en heeft een staalblad op de rug. G2 heeft meer bladen en een minder plastic delen. Als u de grotere grootte wilt, adviseer ik kopend grotere Dafco G