Wie schrijft hier?

Cas Meyer

Ik wilde altijd dit doen omdat ik van de blik van koffiemolennen houd, maar ik ben altijd bang van de prijs. Ik was ook bang van de grootte van mijn molens en hoe ik hen zou moeten dragen. Zo was ik werkelijk blij om te zien dat mijn vriend een kleinschalig model voor me maakte en me liet zien hoe het als zou kijken.

Zo kunt u mijn model zien. Ik maakte het om een standaardkoffiezetapparaat van Starbucks te passen en het is in mijn winkel. Het heeft 2 stukken van hout, een espressobasis en een basis voor mijn koffiemolen. Ik denk het vrij koel is. En is hier de molen. De molen is enkel een espressomachine, en het is vrij zwaar. Het gehele ding werd gebouwd met behulp van een vriend van mijn, maar ik moet hem danken omdat ik het kocht zodat zou hij niet erachter verlaten worden. Mijn koffie is goed en vers. Ik kocht het aan een goede prijs, en het is groot.

In sociale media, kunt u me vinden sprekend over koffiemolennen. Mijn posten zijn over alles van molenontwerp en bouw aan hoe de koffiemolennen worden gemaakt. Mijn blog heeft meer dan 15.000 lezers en ik geniet van doorbrengend mijn vrije tijd schrijvend over koffie, molenontwerp, of mijn liefde voor koffie. Mijn doel is het de koffiemolennenontwerp en bouw open en toegankelijk voor allen, ongeacht vaardigheidsniveau te houden.

Mijn eerste molens werden gemaakt door een zeer goed geïnformeerde werktuigkundige en ik was zeer geïmponeerd met zijn kennis van koffiemolennen en brouwende methodes. Terwijl hij nog met ons is, heeft hij zich op een nieuwe baan bewogen en hij neemt meer van een geavanceerde het malen baan over nu, zodat zult u hem waarschijnlijk in de toekomst met een geavanceerdere molen zien. Sedertdien heb ik mijn onderzoek naar koffiemolenbouw voortgezet, met het doel om mijn eerste molen gemakkelijker en sneller te maken te gebruiken en met een grotere capaciteit.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik koffie van een koffiemolen zodat ik de beste kop kan mogelijk maken, voor zowel koffiedrinkers als koffiekenners brouw. Ik ben vrij veel beschikbaar altijd aan praatje over koffie of iets anders met betrekking tot koffie of de koffiemolen voelt vrij om bericht me zo.

Ik ben een internationale gediplomeerde student met een graad in Economie bij de Universiteit van Leuven in België. In de afgelopen drie jaar ben ik een freelancer op diverse freelance projecten voor verscheidene grote online nieuwsmedia plaatsen met inbegrip van Bedrijfsinsider, CNet, Ondernemer, en verscheidene anderen geweest. Momenteel heb ik een paar projecten ik waarmomenteel aan met de bedoeling om een kleine onderneming te beginnen één dag werk. Mijn huidig project wordt genoemd koffiemolen, die een project is dat me heel wat motivatie, inspiratie, en motivatie gaat geven om eigenlijk aan iets te werken.